Wednesday, December 21, 2011

Empaatia on kole. :(

(räägib kena tütarlaps)
/---/
Mul on lihtne su küsimusele vastata, kuna teema on väga lihtne. Mehed. ja naised.
 Meeste mõtlemine võib olla hämmastavalt lihtne. Ometi oleme harjunud pidama lihtsameelseteks naisi. Tõsi.

Ei, mehed ei vali ainult välimuse põhjal, kellega nad tahavad suhelda. Ei. Mitte ainult. Lisaks on vaja, et pilgud kohtuvad ja silma vaadates on selge, et mees on heaks kiidetud. Ohtu pole karta. Empaatia. Mis saab olla romantilisem, kui kaubakeskuses naise maha pillatud apelsin, millele haarab kaks kätt, üks võõra mehe. Pilgud kohtuvad (välimus jääb silma) ja see pagana empaatia. Maskid on hetkeks langenud, inimesed on end unustanud. Ilmselgelt situatsioon on nad hõivanud, haaranud tähelepnu, uinutanud valvsuse, toonud esile ilusa inimlikkuse. Hetke ilu ja muu selline.... Empaatia. Elu. Ilu. Hinged.

Inimesed on maailmas nii üksi. Nad tahavad mõistmist. Vahel piisab lemmikloomast, vahel tahetakse tõeliselt mõistuslikku olendit. Ühist hingamist. Mõtlemist, ühist see tähendab... khm.

Kas te ikka näete mind? Kas te ikka kuulete mind?
-JAH!
-Ma ei mõista teid!

OO, inimhing, kas keegi kuuleb?
- (otsetõlkes südamele) jah! tegelikult ka.
NONII, NÜÜD MA HAKKAN SIND ENDA OMANDIKS PIDAMA!!!

Mina, naine, tõusen püsti ja teatan, et meeste jaoks on armastus väga isekas asi. Välisel vaatlusel nad sooritavad selle käitumise mingi objekti suunas, kellelt ootavad jätkuvat empaatiat ja heakskiitu. Kui ei, on kole. Naised aga meesolendite õnneks tihti kohe sulavad, kui näevad, et ikka mees neid tahab, KÜSIMATA endalt kriitiliselt, kes see meesisend on. Meeleheide on suur, aga NAISTE JAOKS POLE NII OLULINE, ET MEES OLEKS EMPAATILINE. Ei, isegi et vastupidi. Pahad poisid ajavad nad kuumaks, khm.... (enda eest ei räägi, rumalatest tipsidest vaid ja groteskihuviliste intelligentide ees kummardus nende kannatustele ja üürikesele "huvitavatele momentidele" nende elus)

Empaatiline mees on semu, memmekas, sõber. Kellele kurta, kellega sõbrannatseda. Haletseda, noh...

Empaatia on väärtus naises, kes kasiks moosinägusid ja lohutaks neid. ja et ta meest, et mõistaks.
Naisel on mõistmiseks sõbrannad. Punkt. Sõbrannad mõistavad mehe peksu valu.
Sõbrannad mõistavad naise tujusid, õigustavad ja mõistuspärastavad neid.
Naised ootavad alfast isast, kes sooritaks nende peal emotsionaalseid manipulatsioone. mõnus?! Kindlasti.

Mees, sa otsid mõistmist, sa otsid head välimust, sa otsid teravat mõistust ja taipamist, sa tahad naisega oma teemades kaasa rääkida. Ja on loomulik, et kui juba on mõistmine ja turvatunne, ei tohiks olla ka kehalise läheduse vastu midagi. Või on?? Või on välimus LIIGA oluline?

Naised, kes on valimatult võõraste meestega empaatilised; toppida ka rinnad letti, lõpetavad hordi stalkeritega.
Naised, kes ajavad käed puusa ja jalad harki, ei muundu seksobjektist meesteks meeste väljakul. Neid peetakse ebanaiselikeks ja kohtlasteks, ja nad muutuvad Margaret Thatcheriks.
:)

Mina tahan olla
1. seksobjekt
2. naiselik
3. tark
4. võimukas
5. privaatselt, kui aga tahan. no stalkers.

Mul on hea keskendumisvõime, kui ma räägin ja kuulan. Ei pruugi märgatagi, kui võõras käpp on randmeni... (või siis vahel küünarnukini, juurikani....)
Tead, ma kardan sihukesi asju.... :S
Ja kardinaid ei viitsi ka kontrollida kurbade passijate pilkude eest. No tõesti. Sa ju mõistad mind?



keegi...?







uu?

No comments:

Post a Comment